ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

 

Το Lungomare Cocktail Bar είναι ένα υπαίθριο μπαρ κοντά στη θάλασσα στο White Rocks Hotel, επάνω από την παραλία του Πλατύ Γιαλού. Ένα όμορφο περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα κοκτέιλ και τη μοναδική θέα του όρμου που αγκαλιάζει το ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι μαγεύονται από τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, την αυγή και το σούρουπο, απολαμβάνοντάς τα από αυτή την πανέμορφη βεράντα επάνω από τον παραλιακό πεζόδρομο του White Rocks Luxury Hotel. Ιδανικό μέρος για ρομαντικές στιγμές, ποτά και κουβέντα. Μπορείτε, όμως, να επισκεφτείτε και το εσωτερικό μπαρ και να απολαύσετε τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα σε μεγάλες, άνετες πολυθρόνες δίπλα σε μικρά, καλαίσθητα τραπεζάκια.

 

Χαρείτε αυτές τις στιγμές και συνοδέψτε τις με ελληνικούς μεζέδες και Bloody Mary, το κοκτέιλ – σήμα κατατεθέν του μπαρ μας, που το παρασκευάζουμε με χυμό από ώριμες ντομάτες, καυτερές πιπεριές τσίλι και αρωματικά βότανα, όλα βιολογικής καλλιέργειας από τον κήπο μας.

Κορυφαία κοκτέιλ και ελληνικοί μεζέδες με μία δόση από την τοπική κεφαλονίτικη φαντασία. Στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

 

Ανοικτό καθημερινά, καιρού επιτρέποντος, από τις 16:30 έως τις 00:00