Η ΗΣΥΧΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ένας γάμος στην παραλία της Κεφαλονιάς, στο White Rocks Hotel, μπορεί να είναι είτε κλειστός είτε εντυπωσιακός, ανάλογα με το πως τον έχετε ονειρευτεί. Μπορείτε να κλείσετε ολόκληρο το ξενοδοχείο για τους συγγενείς και τους φίλους σας ή να επιλέξετε μια απλή τελετή στην παραλία, στο ξεκίνημα των διακοπών και της κοινής σας ζωής. Έχουμε την τεχνογνωσία στη διοργάνωση γάμων: νυφικό χτένισμα, πυροτεχνήματα, εκλεκτά επίσημα γεύματα με θέα στην παραλία, καθώς και γαμήλιες δεξιώσεις.

 

Το ξενοδοχείο μας θεωρείται από πολλούς ένα από τα πιο ρομαντικά στην Κεφαλονιά, και αυτό ισχύει! Το White Rocks Luxury Hotel είναι ο ιδανικός χώρος για γάμο, για μια μικρή δεξίωση, όπου το έμπειρο προσωπικό μας προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε συνδυασμό με τις εκλεπτυσμένες επιλογές μεσογειακής κουζίνας σε ένα μαγευτικό μέρος μπροστά στη θάλασσα, το White Rocks Luxury Hotel είναι ιδανική επιλογή για γάμο στην Κεφαλονιά.

 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ειδικά πακέτα γάμου και σχεδιασμό του γάμου όπως ακριβώς τον θέλετε, όπως και ειδικά μενού. Μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε φωτογράφους, να συζητήσουμε για τον ανθοστολισμό, την τούρτα και πολλά περισσότερα. Θέλουμε αυτό το μεγάλο γεγονός να εορταστεί με τρόπο που να εκφράζει τους μελλόνυμφους, στο διαχρονικά καλαίσθητο περιβάλλον του White Rocks Hotel.

 

Ένας πολυτελής χώρος για γάμους, πέρα από την οργάνωση, το χώρο της δεξίωσης και το όμορφο περιβάλλον, πρέπει να διαθέτει και μια ρομαντική σουίτα νεονύμφων. Οι πολυτελείς σουίτες μας με θέα στη θάλασσα τα έχουν όλα: βρίσκονται επάνω στη θάλασσα, από την πλευρά των μπανγκαλόου, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ιδιωτικότητα και τη μαγευτική θέα της παραλίας του Τουρκοπόδαρου. Η σουίτα διαθέτει τζακούζι με ελεγχόμενη θερμοκρασία σε σημείο με θέα στη θάλασσα, ευρύχωρη βεράντα και χώρο καθιστικού στη σκιά. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να «καλομάθετε» τους εαυτούς σας σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και να ξεκινήσετε το ταξίδι του μέλιτος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσουμε μαζί να σχεδιάζουμε τον γάμο των ονείρων σας στο νησί του ονείρου, την Κεφαλονιά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.