ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΔΑΡΟ

Η μικρή, ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου είναι η παραλία Τουρκοπόδαρο. Ο μόνος τρόπος πρόσβασης σε αυτή είναι από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλες αποκλειστικά για τους επισκέπτες του White Rocks Hotel. Τα θαλάσσια σπορ δεν επιτρέπονται στην παραλία του ξενοδοχείου, προκειμένου να διατηρείται η ηρεμία του περιβάλλοντος και να διαφυλάσσεται η ιδιωτικότητα.h.

 

 

ΠΛΑΤΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Πλατύ Γιαλού βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου μας. Αν προτιμάτε τη γεμάτη ζωή παραλία του Μακρύ Γιαλού, και αυτή με γαλάζια σημαία και σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, μπορείτε να περπατήσετε μέχρι εκεί, περνώντας μέσα από τις εγκαταστάσεις του White Rocks Hotel. Και οι δύο παραλίες έχουν βραβευτεί με γαλάζια σημαία.

 

ΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ WHITE ROCKS HOTEL

Στην απέναντι πλευρά, θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις υπέροχες, απομονωμένες παραλίες του White Rocks Hotel και να εξερευνήσετε την απόλυτα φυσική ομορφιά τους. Το τοπίο εντυπωσιάζει με τους απότομους ασβεστολιθικούς βράχους του, που υπερβαίνουν τα 10 μέτρα σε ύψος, και τις πανέμορφες αμμουδιές. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε οπωσδήποτε αυτές τις παραλίες και να κολυμπήσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας στα καταγάλανα νερά τους, να ξαπλώσετε στην κατάλευκη άμμο, να αναπνεύσετε το θαλασσινό αέρα. Απομονωμένες, ιδιωτικές, πανέμορφες, μαγευτικές, αυτές είναι οι παραλίες του White Rocks Hotel. Και ναι, είναι εμπειρία ζωής!

 

Η ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Η πισίνα του White Rocks Hotel βρίσκεται στην καρδιά του ξενοδοχείου, επάνω από την ιδιωτική παραλία. Η πισίνα (με γλυκό νερό) είναι μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης, το τέλειο μέρος για ηλιοθεραπεία ή για μία δροσιστική βουτιά. Κοντά βρίσκεται και το Beach Bar, στο Βραχινάρι.